Instructies voor het in elkaar zetten van de houten wereldkaart

Instructies voor het in elkaar zetten van de houten wereldkaart

Bedankt voor het kiezen van ons product! Het samenstellen van onze kaart is fabelachtig eenvoudig. In het pakket vind je continenten zoals Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Groenland, Eurazië, Afrika en Australië en 24 eilanden die in het formaat zijn geplaatst. U vindt ook een montagesjabloon in de vorm van een groot vel grijs papier waarop de continenten en eilanden zijn gestanst.

Om te monteren heb je nodig:

  • schilderstape waarmee u de sjabloon op de muur plakt;
  • een assemblagemes om de continenten uit het papieren sjabloon te halen en om de kleine eilandjes uit het sjabloon te halen;
  • montagelijm of klittenband om alle elementen van de kaart aan elkaar te plakken.

Stap 1 Bevestig de montagesjabloon met schilderstape op de muur.

Stap 2 Begin de montage door een van de contouren van een continent uit het papieren sjabloon te scheuren, bv. Australië, met een mes uit onze montageset.

Opmerking Scheur niet alle continentale contouren tegelijk uit het sjabloon, want dat kan de montage bemoeilijken.

Stap 3 Plak de kaart aan de muur. Als u gekozen heeft voor montage met lijm Breng lijm aan op de achterkant van de kaart in de vorm van ‘zigzag’ of ‘stippen’. Als je gekozen hebt voor montage met klittenband. Trek de beschermfolie eraf en plak het klittenband op de kaart, trek dan de beschermfolie aan de andere kant eraf en plak op de muur.

Stap 4 Volg dezelfde procedure voor elk artikel in de verpakking.

Uitstansen -> lijm of klittenband aanbrengen -> vastplakken

Stap 5 Zodra u de grote stukken in elkaar hebt gezet, gaat u verder met het vastlijmen van de kleine eilandjes. Hiervoor moet u de kleine eilandjes uit de houten opmaak snijden, zie stap 6.

Stap 6 Verwijder de eilandjes van de lijst. Snijd de “snavels” uit met de cutter uit de kit. U kunt de cutter gebruiken om alle onvolkomenheden te verwijderen.

Stap 7 Zodra alle stukken op hun plaats zijn gelijmd. Verwijder het sjabloon van de muur.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Koekjeswet
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
AcceptMore info