Speciale aanbieding -20% UIT + gratis verzending

PARTNERSCHAP

partnership wooden decoration b2b

Ontdek de voordelen van B2B samenwerking

voor distributeurs

B2B samenwerking met ons is puur plezier! Passie en liefde voor natuurlijke schoonheid zullen ons bijstaan. Houten decoraties voor huis en bedrijf van het merk Sikorka zijn in lijn met de laatste trends en marktvraag.


Continue ontwikkeling is uiterst belangrijk voor ons, daarom zijn we voortdurend op zoek naar geschikte plaatsen om onze merkproducten tentoon te stellen en te verkopen.

We zijn op zoek naar distributeurs en partners in Polen en Europa, die zich laten leiden door het idee om uniek en modern design te promoten. Wij bieden onze partners gunstige commerciële voorwaarden. Daarnaast bieden we een set sjablonen en inhoudelijke en commerciële ondersteuning. Onze partner kan zich veilig en comfortabel voelen omdat onze producten eigendom zijn van een industrieel ontwerp.

Steeds meer mensen veranderen hun interieur naar een interieur dat natuurlijker is en dichter bij de menselijke omgeving staat. Dus als u optreedt als vertegenwoordiger, of u heeft uw eigen stationaire of online winkel en u wilt uw klanten het beste bieden, dan nodigen wij u van harte uit om met ons samen te werken.

Word vandaag nog verkooppartner! Zorg voor ons milieu en focus op design rechtstreeks uit de natuur.

Als u op zoek bent naar nieuwe prospects en u bent geïnteresseerd in de verkoop van de producten van ons merk, vul dan het formulier in. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via e-mail: [email protected]

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Koekjeswet
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
AcceptMore info