Politieke Wereldkaart Houten Slaapkamer Decor

Politieke Wereldkaart Houten Slaapkamer Decor 

Politieke Wereldkaart Hout Slaapkamer Decor. Naast de traditionele wereldkaart kunt u ook een 3D wanddecor wereldkaart aan uw slaapkamer toevoegen. Elephant Stock heeft een verscheidenheid aan wereldkaarten, waaronder een houten vliegtuig, namen van oceanen, boten en kompas, en meer. Dit decor is gemakkelijk op je muur te installeren, dankzij dubbelzijdig plakband en hoekstencils. U kunt een wandkaart kopen in verschillende maten, waaronder de hele wereld, voor een betaalbare prijs.

3D wanddecoratie wereldkaart

Een 3D-wanddecoratiekaart is een unieke aanwinst voor uw huis, omdat het driedimensionale effecten combineert met een gewoon schilderij. Deze kaarten zijn er in verschillende maten, met middelgrote en grote versies. De grootste meten 118 x 69 inch. Enkele van de opties zijn een blanco kaart, een versie met meerdere lagen, en een versie met een primair oppervlak. De laatste optie omvat Antarctica.

U kunt een kit kopen met alle onderdelen en instructies, of u kunt een set losse houten stukken kopen en ze zelf in elkaar zetten. Ze worden geleverd met gedetailleerde instructies en een sjabloon, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn. Elk paneel heeft corresponderende nummers, en dubbelzijdige tape is inbegrepen voor een veilige installatie. Afhankelijk van de grootte van uw muur kan een driedimensionale kaart lastig te installeren zijn, maar het juiste stuk kan een gewone kamer in een prachtige bestemming veranderen.

Een driedimensionale wereldkaart komt ongeveer 22 mm van de muur af en wordt aangevuld met decoratieve 3-D accentstukken. Prijzen voor de standaard, onverlichte versie beginnen bij $1.689, terwijl de verlichte versie ongeveer $2.598 kost. Voor een substantiëler stuk is er de 3-D Wooden Multicolor World Map, gemaakt van massief berken multiplex en verkrijgbaar in vier maten.

Hedendaagse politieke kaart in vintage-stijl

De World History Poster toont de opkomst en ondergang van naties en rijken door de geschiedenis heen. De poster beslaat de jaren van 3000 voor Christus tot 2000 na Christus, en de kleuren van de continenten geven hun politieke status aan. Europa is bijvoorbeeld rood, met daarbuiten gele regio’s en landen. Elk rijk heeft een andere kleur, die de periode en omvang ervan weergeeft. Deze kaart vormt een fascinerende wanddecoratie voor de slaapkamer. Om hem op te hangen, moet je eerst gaten boren in de achterste stukken van het hout.

Een Politieke Kaart Poster is een geweldige keuze voor de slaapkamer vanwege zijn elegantie en moderne uitstraling. Deze kaartposter toont de huidige politieke grenzen van alle landen en steden, evenals hun hoofdsteden. Andere kenmerken van deze poster zijn nationale grenzen en plaatsnamen van steden. Hij is gedrukt op posterpapier van 24 pond en aan beide zijden voorzien van een driedubbele laminering. Je kunt zelfs droge markers gebruiken om notities en andere belangrijke details op de kaart te schrijven!

Een Wereldkaart Poster is een prachtige manier om je slaapkamer te versieren. Het geeft een gevoel van het verleden, maar is ook actueel en voorzien van rijke kleuren. Het is ook een uitstekende keuze voor kamers met een eclectische of landelijke inrichting. Hij is gemonteerd op een foamcore bord en professioneel afgewerkt met een 2″ zwart glanzend frame. Deze poster is 39.5” breed en 27.5” hoog.

Politieke wereldkaart

Een andere geweldige manier om een antiek gevoel toe te voegen aan je kamer is door vintage items te kopen. Ze zijn meestal van hogere kwaliteit dan nieuwe, dus je kunt je geld een beetje verder rekken zonder de bank te breken. Bovendien geeft het je kamer een afgewerkte look. Het brein achter de blog Vintage Refined heeft een prachtig voorbeeld van hoe je een eclectische galeriemuur boven het dagbed kunt ophangen. Harding heeft zorgvuldig gekozen voor vintage stukken die ons meevoeren naar een eenvoudigere tijd. Sierlijke spiegels en een porseleinen bord, bijvoorbeeld, geven ons die klassieke antieke uitstraling die het verleden oproept.

 

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Koekjeswet
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
AcceptMore info