Wat te hangen aan de lege muur boven het bureau – houten decoraties voor het kantoor

Houten kantoordecoraties zijn een van de vele mogelijkheden om een kantoorruimte in te richten. De muur bij het bureau moet praktisch worden gebruikt en er tegelijkertijd mooi uitzien. De muur boven het bureau moet worden ingericht naar de aard van het werk.

Wat moet er aan de lege muur boven het bureau hangen?

Meestal hangen we hier kurk- of magneetborden. Mensen met creatieve beroepen hangen meestal foto's, knipsels, materiaalmonsters, teksten aan de muur boven hun bureau. Een kurkbord boven het bureau is ook een ideale oplossing voor een studentenkamer.

Houten decoraties voor het kantoor

Praktisch gebruik van lege muurruimte bij het bureau is echter niet de enige mogelijkheid. Onze klant, Agnieszka, koos voor houten decoraties voor haar kantoor en op de muur boven haar bureau is plaats voor een titulaire houten wereldkaart met grenzen en namen van landen. Mevrouw Agnieszka koos voor de kaart in eikenhout, die perfect past bij de kleur van haar houten bureau. Het geheel ziet er zeer stijlvol en inspirerend uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Koekjeswet
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
AcceptMore info