5 inspirerende manieren om houten kaarten en foto’s te gebruiken om je huis te versieren

Hout is al lang een van de basismaterialen voor interieurdesign en decoratie. Tegenwoordig is het niet meer alleen een materiaal dat wordt gebruikt voor meubels, vloeren en afwerkingen. Houten kaarten of foto’s voor woningdecoratie zijn slechts één voorbeeld van de talrijke toepassingen in de decoratieve kunsten. De laatste jaren is hout een serieuze concurrent geworden van de bestaande oplossingen in de kunst van de wanddecoratie, en de populariteit ervan neemt voortdurend toe. Huiseigenaren hebben genoeg van saaie, sjabloon wanddecoraties die de markt de laatste jaren hebben overspoeld. Bij het kiezen van woondecoraties kiezen de bewuste gebruikers en ontwerpers van vandaag voor items die uniek zijn, de aandacht trekken, emoties en interesse opwekken.

Instagram: @amonet_home

Er is ook een sterke trend om te zoeken naar dergelijke interieurdecoraties die zich onderscheiden door hun hoge kwaliteit en natuurlijke, tijdloze schoonheid. Lasergraveerde houten kaarten en houten afbeeldingen zijn perfecte voorbeelden van interieurelementen die al deze gewilde en gewenste kenmerken combineren.

Als u denkt dat houten kaarten alleen geschikt zijn voor het decoreren van een groot houten huis of landhuis, zet dan het sjabloondenken uit en denk opnieuw! Ontwerpers, huiseigenaren en appartementeigenaren gebruiken voortdurend supertrendy en unieke houten wandkaarten en houten foto’s voor een gepersonaliseerde inrichting van welke aard dan ook. U kunt het ook!

Kies, configureer en bestel nu uw houten wandkaart of houten foto’s!

Als u die gelukkige persoon bent die net eigenaar is geworden van een van onze unieke houten kaarten of schilderijen, dan zijn hier vijf voorbeeldideeën om ze te gebruiken om uw huis te verfraaien.

Houten kaart en andere houten wanddecoraties als modieus interieurelement

Een mooie manier om uw nieuwe kaart in de kijker te zetten, is deze als enige hoofdthema aan uw muur te hangen. De mode van muren overladen met snuisterijen die zoveel jaren heerste, is eindelijk aan het verdwijnen.

Het buitenleven wordt steeds stressvoller. Dit zorgt ervoor dat we rustgevende klimaten in onze huizen steeds meer gaan waarderen. Dit wordt ook weerspiegeld in de trends op het gebied van wanddecoratie. Een muur volgepropt met een massa kitscherige decoraties heeft plaats gemaakt voor de rustige charme van één of twee grote elementen.

Een houten kaart van de wereld, Europa of Polen is een perfect middelpunt van uw interieur, waardoor u kunt genieten van de herinneringen aan de reizen die u al hebt gemaakt en de komende reizen kunt plannen.

Zo'n uniek decoratief element aan de muur zal ook de aandacht trekken van bezoekende vrienden en gasten. Hierdoor zult u een heerlijke tijd met hen doorbrengen, pratend over de voorbije reizen en denkend aan de volgende, misschien gemeenschappelijke escapades.

Bevestig de kaart op ooghoogte, zodat u de subtiele details van een met laser gegraveerde kaart kunt ontdekken en waarderen. Beperk andere decoratieve elementen in uw kamer tot één of twee kleine voorwerpen die niet concurreren of afleiden. Op die manier voegt een houten kaart een uniek karakter en charme toe aan uw interieur.

Overweeg een spot toe te voegen om uw onderscheidende decoratie verder te accentueren. U kunt ook een verlichte LED Wereldkaart (HIT!) bestellen, verkrijgbaar in Premium en Classic versie. U kunt een stoel bij de kaart zetten om de ruimte nog uitnodigender te maken om te blijven hangen en te genieten van aangename overpeinzingen.

Houten kaarten en foto's voor een kantoorinrichting in retrostijl

Kaarten en hout spelen in op onbewuste associaties en roepen bepaalde gevoelens op. Het toevoegen van een opvallende houten kaart of houten schilderij aan een ruimte zoals een kantoor of studeerkamer zal een sfeer oproepen van intellectuele rijkdom, subtiliteit en verfijning.

Accentueer dit gevoel met een verzameling oude boeken, een tapijt met een oosters patroon, leren meubelen en warme spotverlichting. Een zandloper, een globe, een bankierslamp of een oude inktpot zijn een mooie aanvulling. Van het plafond tot de vloer kunt u gordijnen van zware, luxueuze stof in een intrigerende tint gebruiken voor een maximaal effect.

Een romantische muur van herinneringen van reizen samen

Jullie houten kaart moet net zo individueel zijn als jullie. Kies een kaart die staat voor de plaats waar jij en je wederhelft elkaar hebben ontmoet of zijn getrouwd. Plaats hem waar jullie hem allebei vaak zullen zien, zoals in de ontbijthoek, tussen jullie favoriete stoelen of boven jullie bed.

Als jullie uit verschillende plaatsen komen, vormen kaarten van jullie geboorteplaatsen of landen naast elkaar een mooie en betekenisvolle combinatie. Een vaas met verse bloemen in witte of rode tinten vult dit mooie woonidee perfect aan.

Een kaart aan de muur als plek om een verzameling reisfoto's te presenteren

Als u graag reist en een verzameling dierbare souvenirs of reisfoto's hebt verzameld, berg ze dan niet op! Een elegant verbindingsstuk kan uw verzameling samenbinden en ervoor zorgen dat ze er niet rommelig uitziet. Een houten kaart voor aan de muur is het perfecte en uiterst praktische decoratieve element voor zo'n verbindingsstuk.

Om uw reisverzameling op te bouwen, monteert u eerst de kaart aan de muur en voegt u vervolgens enkele reisfoto's toe in passende lijsten. Gebruik stiften en houten pennen om plaatsen van bijzonder belang te markeren.

Voeg een hangende plank toe waar u enkele goed geschreven reisgidsen en favoriete souvenirs van plaatsen die u hebt bezocht kunt plaatsen. Een oude camera of een kompas doen het ook goed. Telkens wanneer u langsloopt, zult u zich geïnspireerd voelen en met plezier uw volgende reis plannen.

Als aanvulling op het geweldige uitzicht buiten het raam

Als je het geluk hebt een huis te hebben met een prachtig uitzicht, dan is een lasergesneden houten kaart de perfecte aanvulling. Kies een kaart die bij het uitzicht past en hang hem aan de muur bij het raam. U kunt de opstelling verfraaien met een houten afbeelding van de wereld, een geselecteerd land, regio of stad, of een houten klok met een gravure.

Deze ideeën zijn slechts enkele voorbeelden van de ontelbare manieren waarop u lasergesneden houten kaarten, schilderijen en andere houten wanddecoraties kunt gebruiken om uw interieur op te fleuren.

Als u uw houten droomdecoratie niet kunt vinden in ons standaardassortiment, vergeet dan niet dat het mogelijk is om een kaart of schilderij op maat te ontwerpen. Neem hiervoor gewoon contact met ons op, wij werken alle details uit en u zult snel genieten van uw unieke houten ornament van birdywing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Koekjeswet
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
AcceptMore info