Houten woondecoraties – Een muur van herinneringen voor liefhebbers

Houten wereldkaarten – zoals alle houten decoraties voor het huis van birdywing – zijn decoraties van hoogwaardige materialen, maar ze zijn niet alleen bedoeld voor reizigers. Natuurlijk kunt u met behulp ervan uw interesses, plannen en zelfs dromen met betrekking tot reizen of het ontdekken van de wereld uitdrukken, maar niet alleen. De wereldkaart aan de muur zal zeker een originele decoratie zijn, die ook goed zal werken in het huis van mensen die de voorkeur geven aan rust en stilte binnen hun eigen vier muren. Deze decoratie is ook geweldig voor een kinderkamer.

Unieke houten wanddecoraties

In tegenstelling tot de reeds bekende gewone, klassieke of kraskaarten is deze zeer origineel en maakt het interieur uniek. Perfect als decoratie boven een bureau of bed. Meer creatieve mensen kunnen er ook hun reisbestemmingen of locaties die ze willen bezoeken op markeren. Voor kinderen kan het een wetenschappelijke en cognitieve functie vervullen, waardoor de kleuter een passie zal vinden voor het ontdekken van nieuwe landen.

De wereldkaart aan de muur is ook geweldig voor bijvoorbeeld de hal. Zo kan hij de gasten vanaf het begin duidelijk maken dat ze te maken hebben met mensen die een interessante passie hebben of van originele accessoires houden. Het is dus een ideale gelegenheid om een interessant gesprek met de gasten te beginnen, en - wie weet - misschien wel gemeenschappelijke onderwerpen of zelfs hobby's te ontdekken.

Verschillende toepassingen voor een houten kaart aan de muur

Houten wereldkaart voor aan de muur is ongetwijfeld een originele decoratie en doet het goed in bijna elk huis. Het is gemaakt van natuurlijk multiplex van topkwaliteit, dat zes millimeter dik is. Het ziet er bijna perfect uit op de muur en geeft het interieur een exotisch karakter en sfeer, die gewoon onbeschrijfelijk is.

De titulaire houten kaart voor aan de muur is verkrijgbaar in drie taalversies: Pools, Duits en Engels. Belangrijker is dat de basisvorm ook de grenzen van alle landen en continenten onderscheidt. Het is echter ook mogelijk om kaarten zonder grenzen te kopen.

Het moet ook worden vermeld dat de houten wereldkaarten voor de muur verkrijgbaar bij Sikorka.net worden aangeboden in vier kleurenversies. Ze kunnen worden gemaakt van eikenhout, walnoot, natuurlijk hout en palissanderhout. Daarom is het mogelijk om ze qua kleur af te stemmen op het interieur van uw eigen huis of appartement.

Deze kaarten zijn perfect voor moderne, koloniale, rustieke, maar ook Scandinavische en Provençaalse opstellingen en dergelijke. Het is mogelijk om elk interieur te veranderen met hun hulp, zonder de noodzaak om dure renovaties uit te voeren of een aantal andere, vaak dure decoraties te kopen.

Houten wereldkaart - een muur van herinneringen voor liefhebbers

Een houten kaart voor de muur, verkrijgbaar in de winkel Sikorka.net, is niet alleen een uitstekend artikel voor decoratie. Dit artikel kan, zoals reeds vermeld, door reizigers worden gebruikt om plaatsen te markeren die zij reeds hebben bezocht of van plan zijn te bezoeken. Dit wordt een muur van herinneringen genoemd, die zowel bewoners als gasten moet vertellen over hun reizen en leuke herinneringen en interessante ervaringen moet opleveren.

Deze kaarten zijn dus perfect voor het huis van iedereen die gepassioneerd is door reizen. Ze zullen hun doel zeker veel beter dienen in vergelijking met de zogenaamde kraskaarten, want - indien nodig - is het mogelijk om hun markering te veranderen, wat niet mogelijk is bij de andere soorten kaarten. Multiplex van hoge kwaliteit is bestand tegen bijna eindeloze veranderingen en markeringen, en zal de geïnteresseerden zeer lang van dienst zijn.

Het is niet alleen bestand tegen stof, maar ook tegen het teken van de tijd, evenals tegen andere factoren, zoals onder andere zonlicht dat door het raam naar binnen valt. Ook moet worden benadrukt dat ons bedrijf aan elke kaart een sjabloon in één-op-één formaat koppelt, zodat het voor onze klanten gemakkelijker is om de kaarten samen te stellen en alle elementen ervan op de juiste manier tot één geheel "samen te voegen".

Houten decoraties voor thuis en meer

Het is een goed idee om wanddecoraties niet alleen voor uw huis of appartement te gebruiken. Ten onrechte wordt gedacht dat ze in de particuliere, spreekwoordelijke vier muren het belangrijkst zijn en dat ze vooral daar moeten worden geplaatst. Dat is echter een verkeerde manier van denken, want elementen van dit type zijn ook zeer geschikt voor andere kamers.

Daarom is het de moeite waard te overwegen een houten wereldkaart aan de muur te bevestigen in uw eigen kantoor, waarmee u een duidelijk signaal afgeeft aan uw aannemers en medewerkers, dat reizen een van de belangrijke elementen is in uw leven, of in een reisbureau, waar zo'n kaart bijna perfect zal zijn. Het zal een soort aanmoediging zijn om gebruik te maken van de diensten van het bedrijf en een motivatie om de wereld te gaan ontdekken.

We mogen ook niet vergeten dat een houten wereldkaart voor aan de muur een perfecte decoratie vormt in onder meer cafés, restaurants, clubs en cafébars. Het zal de klanten een signaal geven dat ze zich op een plaats bevinden waar ze verschillende smaken van de wereld kunnen proeven en zelfs beter leren kennen. Sommige etablissementen van dit type verkopen ook onder andere koffie, thee en dergelijke die uit verschillende delen van de wereld worden geïmporteerd. Ze kunnen worden aangevuld met wereldkaarten van houten multiplex.

Het is ook belangrijk dat op dergelijke kaarten de landen worden aangegeven waaruit het bedrijf zojuist artikelen heeft verkocht of, in het geval van kantoren en internationale bedrijven, de landen waarmee wordt samengewerkt. Het zal een originele boodschap zijn, en tegelijkertijd een die effectief de aandacht zal trekken van bijna elk item.

Het lijkt ook een interessant idee om ze te plaatsen op de luchthaven - internationaal of lokaal, evenals in de hangar, waar de kaart zal informeren over de gemaakte reizen, of het zal de oorspronkelijke luchtvaartbelangen aanvullen.

Houten kaarten van de wereld voor de muur kunnen worden gekocht in twee versies - met randen en namen van landen, of zonder dergelijke toevoegingen. Deze decoraties worden aangeboden in verschillende maten. U kunt ze dus kiezen op basis van uw behoeften en voorkeuren. Hun prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen van de kaarten en het materiaal waarvan ze gemaakt moeten worden. Ze zullen perfect hun functie vervullen in bijna elke plaats of kamer waar ze zullen worden gebruikt. Het is ook onmogelijk om niet te vermelden dat het gebruik ervan alleen afhangt van onze verbeelding en de plaatsen waarover we beschikken.

Wereldkaarten van hout zullen daarom geschikt zijn voor bijna elke locatie. Ze zullen hun taak vervullen en elk interieur een uniek en ongewoon karakter en sfeer geven.

birdywing - een betrouwbaar bedrijf

Als u nog niet hebt besloten om onze houten wereldkaart voor aan de muur te kopen, willen wij u erop wijzen dat ons aanbod ook andere ongewone en nergens anders te vinden ontwerpen omvat, die u zeker zullen aanspreken en hun weg zullen vinden naar bijna elk hart. Hoewel de reeds genoemde kaart een van de belangrijkste items op onze website is, eindigt ons assortiment niet alleen met dit item.

Ons bedrijf Sikorka.shop is een merk dat zich bezighoudt met decoraties voor zowel woningen en appartementen als kantoren. Onze studio is een plaats waar we proberen items te creëren die de wereld nog niet heeft gezien. Het is ook het vermelden waard dat we al ons hart en passie in ons werk stoppen. Wij zijn een merk dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn, en de klanten - tevreden.

Wij creëren onze werken op basis van kennis van interieurdesign en technologie, waardoor onze mogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Het moet ook vermeld worden dat we altijd proberen onze klanten professioneel te benaderen. Wij proberen u te adviseren en voortdurend met u in contact te staan in elke fase van onze samenwerking, van de bestelling via het productieproces tot de verzending van het artikel.

Een houten kaart aan de muur van birdywing op de cover van Forbes magazine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Koekjeswet
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
AcceptMore info